Groepsbehandelingen

Naast individuele trajecten bieden wij ook groepsbehandelingen aan. Hierin leer je van elkaar, vind je herkenning en krijg je feedback van anderen op jouw situatie of probleem. De groepsbehandelingen worden altijd begeleid door twee collega’s van Jess GGZ en vinden plaats bij ons op de praktijk. De vergoeding van een groepsbehandeling loopt via de gemeente waar Jess GGZ een contract heeft of via de zorgverzekeraar.

  • "Lees hieronder meer over ons aanbod in groepen.

Kortdurende Schemagroep Volwassenen

In de kortdurende schemagroep ga je kijken naar je eigen ontwikkelde patronen. Je onderzoekt de invloed vanuit je jeugd en komt daarmee achter de oorsprong van je patronen. Vervolgens ga duidelijker voelen en leren voor jezelf te zorgen en op te komen. Je voelt beter wat je behoeftes zijn en leert op een gezondere manier daarvoor op te komen. Hierdoor verandert op den duur niet alleen je gedrag, maar ook je gedachten en gevoelens.

ASS oudergroep

De ASS oudergroep is bedoeld voor ouders die meer over autisme willen leren en het interessant vinden om hierbij ervaringen met andere ouders uit te wisselen. Er zijn vijf bijeenkomsten waarvan er tevens een ervaringsdeskundige langskomt die je een andere kijk op autisme kan geven. We leren dus van en met elkaar! Wij verwachten dat de behandelgroep van positieve invloed is op ouders zelf, op het kind of de jongere, maar zeker op de relatie onderling.

Hoe kan ik me aanmelden voor een groepsbehandeling?

Op het moment dat jij je aanmeldt via de website gaan we samen kijken welk traject het beste bij jou past.