Iris

GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog heb ik mij na een aantal jaren binnen de specialistische GGZ op een kind&jeugd poli steeds meer toegespitst op het werken met adolescenten en volwassenen. Als behandelaar binnen Jess GGZ ben ik dan ook met name bij deze trajecten betrokken.

Als behandelaar onderzoek ik samen met jou je krachten en valkuilen, en mechanismen die problemen in stand houden. Daarbij vind ik het belangrijk met elkaar op zoek te gaan en na te denken over wat jij nodig hebt op weg naar herstel. De therapeutische relatie is hierin een belangrijk uitgangspunt.

In mijn behandeling kan ik gebruik maken van verschillende interventies maar heb ik vooral affiniteit met (een combinatie van) EMDR, ACT, inzichtgevende- en schematherapie. In het kader van mijn belangstelling voor (psycho)trauma, houd ik mij ook steeds meer bezig met lichaamsgericht werken.

Ik heb twee dagen een eigen praktijk. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen in het bos, wandelen met mijn vriend en de hond of in gezelschap van vrienden.

 

Kwalificaties & registraties

  • GZ-psycholoog, BIG geregistreerd: 89915513725
  • EMDR practitioner K&J (VEN)

Aanwezig

  • Dinsdag: Componist
  • Woensdag: Componist