Jess GGZ is HKZ gecertificeerd!

Hoera! We hebben officieel het HKZ certificaat binnen!

Voor de meeste mensen totaal onbekend, maar binnen de GGZ een welbekend certificaat. Het HKZ certificaat laat zien dat wij de zaken goed op orde hebben. Dat wij de cliënt centraal hebben staan en met elkaar blijven kijken waar processen verbetert kunnen worden. Iets wat we al deden, maar nu dus ook bewezen is naar de buitenwereld!

Hoe gaat zoiets dan in zijn werk?

De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om alles goed op papier te zetten, alle dossiers controleren, etc. Vervolgens is in januari het eerste ‘toetsingsmoment’ geweest. Dit wordt ook wel een audit genoemd. Er komt dan een onafhankelijke organisatie bij ons langs om te zien hoe wij de zorg geregeld hebben en beoordelen dit aan de hand van een norm. Dit zijn verschillende eisen waar je aan dient te voldoen om goede zorg te kunnen bieden.

Het klinkt allemaal een beetje saai, maar na het bezoek hebben wij direct te horen gekregen dat alles goed geregeld is bij Jess GGZ en wij het HKZ certificaat binnen hebben. We zijn hier super trots op en zullen er alles aan blijven doen om de juiste zorg aan jullie te bieden!